Blog - Latest News

Informații în contextul situației de urgenta COVID-19

Situația de urgență generată de COVID19 ne afectează și pe noi la PdF. Am anulat toate evenimente până la sfârșitul lui mai, inclusiv Școala Biblică. A fost o decizie dificilă, dar știm că a fost necesară din punct de vedere legal și moral, ca să ne facem partea în a încetini răspândirea virusului.

Jumătate dintre voluntarii PdF au fost chemați de statul german să se întoarcă în Germania. Au mai  rămas 4 voluntari și echipa PdF  la centrul din Râșnov.  Chiar dacă ne-am izolat aici, ne merge bine și nu ne plictisim. Pregătim taberele de vară și lucrăm practic pe șantier și la proiectul „teren de joacă pentru copii”.

 

Taberele de primăvară și vară, și ASCENT

În momentul de față este foarte greu de estimat evoluția situației de urgență. Înscrierea online pentru taberele de vară a rămas deschisă, în speranța că vom putea ține tabere în această vară. Vom comunica până în 20 aprilie dacă se va ține „weekendul pentru femei” și în mijlocul lui mai dacă se va ține „Tabăra pentru tătici si copii”. Până în iunie vom ști și situația legată de taberele de vară și ASCENT. În cazul în care vom anula taberele, vom restitui toate avansurile plătite.

 

Sprijinul tău este bine venit.

Lucrarea PdF este finanțată cu peste 50% din veniturile generate de evenimentele organizate la centrul PdF. Supraviețuim un timp limitat și fără aceste venituri, dar în caz că nu putem ține evenimentele din vară, acest lucru ne va afecta destul de puternic, mai ales în ceea ce privește investițiile în finalizarea corpului de cazare. Suntem mulțumitori pentru sprijinul vostru, atât prin donații, cât și, dacă aveți posibilitate financiară, prin nesolicitarea avansurilor plătite.

 

1 Ioan 4:18a În dragoste nu există frică, ci dragostea desăvârșită alungă frica…

 

 Ce zice Ioan este motto-ul nostru în acest timp de incertitudine. Privim înainte cu îndrăzneala, care ne este dată de Duhul Sfânt, fiindcă știm că suntem conectați cu Dumnezeul Atotputernic. În același timp ne rugăm și ne întrebăm cum vrea Dumnezeu să ne folosească ca să fim un ajutor în această criză.

  Member of Torchbearers International