Pachet voluntariat de un an și scoală biblică pentru români

Voluntariat tabere

Aveți oportunitatea de a sluji alături de echipa PdF ca lider voluntar în taberele de vară. Conceptul taberelor Micii Exploratori şi Tinerii Exploratori este bazat pe o echipă de lideri voluntari care, fie vin împreună cu grupe de participanţi, fie doresc să se implice într-o tabără. Ca și lider voluntar acumulezi experienţă şi cunoştinţe în lucrarea cu copiii sau adolescenții, dezvolți abilitatea de a lucra în echipă, slujești și legi relaţii de durată cu participanții şi ceilalţi lideri.

Liderii voluntari sunt implicați în activităţile administrative, spirituale şi de program ale taberei, în funcţie de darurile fiecăruia şi de nevoile care sunt în tabără.

Condiţiile pentru a sluji ca lider voluntar în tabără sunt:

 • adolescent sau tânăr creştin născut din nou;
 • participarea în luna aprilie la CORT– Conferinţa de Organizare şi Rugăciune pentru Tabere;
 • participarea la timpul de pregătire înaintea taberei (3 zile pentru Micii Exploratori, respectiv 2 zile pentru Tineri Exploratori);
 • o recomandare din partea pastorului sau a unui alt lider din biserica voluntarului.

Costul pentru CORT, timpul de pregătire şi tabară este suportat de către PdF.

Dacă eşti interesat să slujeşti împreună cu noi ca voluntar într-una din taberele din vară, te rugăm să ne contactezi până la data de 15 martie la florin.saitis@pdf.ro sau la 0766 104 420 (Florin Şaitiş).

Summer Team

Căutăm voluntari care sunt dispuși să ajute în mod practic și în arii diverse, lucrând ca parte a Echipei de Vară și care-și pot lua angajamentul pentru minim 6 săptămâni în intervalul 1 iunie- 1 septembrie. Summer Team se vrea a fi o echipă internațională, de aceea abilitatea de a comunica în limba engleză este importantă.

Ca voluntar în Summer Team vei fi instruit, în primul rând, să facilitezi Traseul de Frânghii și Inițiativele în echipă și cum să le folosești pentru a împărtăși dragostea lui Dumnezeu cu ceilalți. În al doilea rând Summer Team va ajuta în domenii precum: gospodărie și întreținere pentru a păstra curățenia și aspectul plăcut al clădirii noastre, bucătărie pentru a prepara și servi mesele. Partea de activitate fizică este diversificată prin participarea la activități distractive și relaționarea cu participanții din taberele pentru copii și adolescenți.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați la: summerteam@pdf.ro

Voluntariat domenii practice

Lucrarea PdF este menținută prin ajutorul oferit de către voluntari. De aceea căutăm oameni motivați și dedicați, dispuși să se alăture echipei noastre pentru o perioadă determinată de timp.

Avem nevoie de voluntari care pot sluji pentru perioade medii.

Sunt diferite echipe în care poţi sluji: în echipa de casă și bucătărie sau în echipa de construcţie.

Echipa de casă și bucătărie întreține curățenia în clădire, pregăteşte camerele pentru grupuri şi găteşte pentru musafirii noștri.

Echipa de construcţie și întreținere are o paletă variată de activități, întrucât noi dezvoltăm şi întreţinem centrul (6 ha) în regie proprie: construirea și amenajarea unei clădiri, reparații, întreținerea spaţiilor verzi şi amenajări diverse pentru musafiri.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactati la helpus@pdf.ro

Echipa PdF dorește să încurajeze voluntariatul în Romania și caută voluntari care se alătură echipei PdF și voluntarilor international pentru un an. Un bonus excepțional este participarea gratuită la Școală Biblică de Misiune din primăvară. 

Dacă dorești să investești un an din viața ta într-un voluntariat care, cu siguranță te va schimba și pe tine, PdF este locul potrivit pentru tine.

Te vei alătura unei echipe internaționale de voluntari, vei locui la Centrul PdF din Râșnov, vei dezvolta relații cu oameni din România dar și din alte culturi, vei ajunge la un nou nivel în relația cu Dumnezeu, vei învăța diferite abilități practice și vei avea parte de o experiență transformatoare în cadrul Școlii Biblice de Misiune.

Câteva informații generale despre acest tip de voluntariat:

Perioada: un an, începând cu luna septembrie

Responsabilități:

 • Septembrie – Martie: implicare în housekeeping și bucătărie sau în echipa de construcție
 • Aprilie – Iunie: student la Școala Biblică de Misiune
 • Iunie – August: implicare în Summer Team

Ce oferim:

 • Cazare și masă pe toată perioada voluntariatului;
 • Instruire pentru domeniile în care va fi implicat voluntarul;
 • Sponsorizare integrală a Școlii Biblice de Misiune;
 • Mentorare personală pe parcusul întregului an;
 • O comunitate internațională unde îl poți cunoaște mai bine pe Hristos.
 • Pentru mai multe informații, te rog să ne contactezi la adresa de email: helpus@pdf.ro