Căutăm voluntari care pot veni pentru un an

Căutăm voluntari care pot veni pentru un an

Lucrarea PdF este menținută prin ajutorul oferit de către voluntari. De aceea căutăm oameni motivați și dedicați, dispuși să se alăture echipei noastre pentru o perioadă limitată de timp. Suntem interesați în special de voluntari care pot veni pentru un an de zile, începând din luna iunie sau septembrie. Pentru voluntariat ca instructor de schi /snowboard sau în construcție  acceptăm și voluntari pe perioade mai scurte. Poți sluji ca voluntar în următoarele domenii:

Echipa de ospitalitate întreține curățenia în clădire, pregătește camerele pentru grupuri și gătește pentru musafirii noștri.

Echipa de construcție și întreținere are o paletă variată de activități, întrucât noi dezvoltăm și întreținem centrul (6 ha) în regie proprie: construirea și amenajarea unei clădiri, reparații, întreținerea spațiilor verzi și amenajări diverse pentru musafiri. Căutam oameni cu abilitați în construcție

Instructor Schi și Snowboard Pentru taberele de schi și snowboard căutam voluntari care ne pot ajută cu instruire schi /snowboard pe pârtie  și cu elemente de program. Condițiile cerute sunt: abilități superioare de schi/snowboard și participare la trainingul nostru pentru instructor schi/snowboard

Îngrijire copii Echipa Pdf are multe familii tinere cu copii mici. Este nevoie de o voluntară care să sprijine familiile, mai ales în timpul când se desfășoară activități de tabere și programe. Este necesară o dedicare pentru un an și vorbirea limbii engleze sau germană.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la helpus@pdf.ro