Covid-19 Informație

COVID Update

ÎNCEPÂND CU 26 IANUARIE INTENȚIA NOASTRĂ ESTE SĂ SUSȚINEM ȘCOALA BIBLICĂ DE MISIUNE AȘA CUM A FOST PROGRAMAT. STUDENȚILOR LI SE VOR RAMBURSA TAXELE DE ȘCOLARIZARE PENTRU ORICARE DINTRE SITUAȚIILE URMĂTOARE:
– DACĂ NU POT AJUNGE LA CENTRU DIN CAUZA RESTRICȚIILOR PRIVIND CĂLĂTORIILE
– DACĂ PROGRAMUL ESTE ANULAT DIN CAUZA RESTRICȚIILOR GUVERNAMENTALE CARE POT APĂREA DIN CAUZA COVID-19

Sănătatea și siguranța membrilor echipei și a studenților este o prioritate pentru centrul nostru pe perioada pandemiei COVID-19. Așadar, intenția noastră e de a ne desfășura programele într-un mod în care să minimizăm șansele de răspândire a virusului, continuând în același timp să prezentăm evanghelia lui Isus și să studiem Cuvântul Său într-un mod potrivit și sigur pentru cei implicați.

Ne dăm seama că deplasarea la și de la centrul nostru este diferită pentru fiecare student, în funcție de țara din care provine. Din aceste motive, îi sfătuim pe eventualii noștri studenți să se informeze la consulatele românești din țara lor despre restricțiile de călătorie care le sunt impuse.

În general, vom aplica următoarele măsuri pe perioada școlii biblice:

  • Primele 10-14 zile din program vor fi o perioadă de carantină pentru studenți, timp în care studenții o să trebuiască să țină cont de măsurile de distanțare socială în ceea ce-i privește pe ei, pe membrii echipei și pe voluntari, iar când e nevoie și în afara campusului.
  • Este posibil ca pe durata programului să li se ceară studenților să respecte din nou măsurile de carantină în cazul în care un student sau un membru al echipei a fost expus în vreun fel virusului sau în cazul în care conducerea PdF hotărăște asta din anumite motive.
  • Pe perioada programului studenții vor folosi măștile și celelalte elemente de protecție personală în afara centrului, în oraș, în activitățile misionare etc.
  • Cât timp vor face parte din program, studenților li se va cere să respecte măsurile de igienă personală, precum:
    • Să poarte mască oriunde și oricând se impune acest lucru
    • Să își dezinfecteze mâinile în mod regulat
    • Să păstreze o distanță adecvată când este necesar

Suntem conștienți de faptul că nu ne putem proteja complet de COVID-19, dar dorim să facem tot ce putem pentru a ne supune Cuvântului lui Dumnezeu și reglementărilor guvernamentale, asigurându-ne astfel că toți membrii echipei, toți studenții și voluntarii vor avea o stare de sănătate bună pentru a se putea bucura de plinătatea vieții lui Cristos în timpul în care vor fi cu noi.