Eberhard și Elke Beck

Este deosebit de interesant cum scrie Dumnezeu istoria Lui cu noi. Am crescut în Germania, Ebbe fiind inginer de aeronave şi Elke optician, când am auzit chemarea lui Dumnezeu să-L slujim în misiune. După ce am absolvit studiile teologice la Regent College în Canada, ne-am pregătit doi ani la Schloss Klaus în Austria. În 1997 am venit în România şi am slujit pentru 4 ani ca diacon în Biserica Evanghelică a saşilor, din Prejmer. Dumnezeu ne-a dăruit 3 copii minunaţi, care s-au născut în câte una dintre cele 3 ţări unde am stat. În 2001 am început lucrarea “Purtătorii de Făclie” prin care slujim pe Isus cu bucurie.

Ebbe: Isus m-a echipat cu ceea ce a fost necesar pentru sarcina de a dezvolta lucrarea PDF: abilitaţi diversificate. În acest sens, pasiunea mea este „învăţarea prin experienţă” prin care oamenii înţeleg cu trupul, sufletul şi duhul cum Isus vrea sa traiască prin noi.

eberhard.beck@pdf.ro

Elke: Domeniul meu de lucru este bucătăria. De când lucrez în echipă, mi-am dat seama cât de mult ne învaţă Dumnezeu prin altii şi ne şlefuieşte caracterul. Sunt o persoană practică şi creativă, îmi place să relaţionez cu musafirii, să cânt la pian şi să admir creaţia minunată a lui Dumnezeu mergând pe munte sau la schi.

elke.beck@pdf.ro