Jerry Baker

Salut! Noi suntem familia Baker din Canada. Da, ne place siropul de arțar și hockey-ul, dar mai mult decât aceste lucruri Îl iubim pe Dumnezeu și e o bucurie imensă pentru noi să umblăm în ascultare față de voia Lui pentru viața noastră; de aceea facem parte din echipa PdF.

Născut și crescut pe insula Vancouver, eu (Jerry) m-am pregătit pentru a deveni tâmplar calificat și am lucrat în acest domeniu timp de 12 ani. De asemenea, am studiat în Tauernhof, Austria, unde am fost student în programul UpwardBound. Mai târziu am devenit instructor în multe dintre programele oferite la Tauernhof. Sunt și instructor de snowboard, având un certificat care atestă nivelul 2 de pregătire pentru asta. Când locuiam în Canada eram implicat în câteva slujiri de tineret în orașul în care trăiam și aveam privilegiul să Îl văd pe Isus cum se folosea de viața mea pentru a turna în viețile tinerilor.

Rolul meu principal la PdF este de a ajuta cu școala biblică; de asemenea, voi ajuta cu programele din timpul verii, precum și cu instructajul de snowboard/ski din timpul iernii.

Îmi place să cânt la chitară, să scriu și să înregistrez cântece, să merg pe munte, să fac echilibristică pe frânghie (slacklining), să fac snowboard și să mă joc cu cele două maimuțele ale mele (copiii mei).

Soția mea Chrissie este profesoară, dar pentru moment simte chemarea de a-și petrece timpul crescându-le pe fetele noastre minunate, Miriam și Eden. Are, de asemenea, un blog de succes despre mâncare, la care lucrează atunci când copiii nu o țin prea ocupată!