Jonathan & Amelia Beck

Jona:

La PdF am venit pe când eram doar un băiețel și practic am crescut cu lucrarea Purtători de Făclie din România. De-a lungul timpului am putut să văd cum Dumnezeu construiește Impărăția Sa prin oamenii și lucrarea de aici. Mai târziu am ajuns să ajut ca voluntar la diferite tabere și am putut să experimentez personal cum Dumnezeu lucrează și totodată să cresc în relația mea cu EL.

Din luna Aprilie 2021 lucrez ca angajat la PdF in domeniul de Outdoor Ministry. Slujesc prin planificarea si organizarea taberelor si programelor outdoor, respectiv iarna la taberele de Schi, iar vara la taberele de Supraviețuire Montană, Max Bike, Excursii Montane si Școala Biblică de Aventură ASCENT.

Imi place să fiu activ, să fiu cu oamenii, în natură, să îl văd pe Dumnezeu în creația Sa minunată și să îi slujesc Domnului folosind învățarea prin experiența centrată pe Hristos şi astfel să experimentez cum EL schimbă inimi.

jonathan.beck@pdf.ro

Amelia:

Sunt din Pennsylvania, Statele Unite. Am venit la PdF în primăvara anului 2019 pentru Școala Biblică și în perioada aceea m-am îndrăgostit de România, de oameni, de PdF, de cei care lucrează aici și de misiunea pe care ei o fac. Astfel că m-am decis să mai rămân un an de zile ca voluntar.

Printre lucrurile pe care le-am făcut lucrând ca voluntar au fost să ajut familiile din staff cu copii și să ajut în bucătărie și la curățenie. La începutul anului 2020 am fost întrebată dacă doresc să fac parte din staff pe termen lung ca responsabil pentru departamentele de curățenie și bucătărie.

Între timp responsabilitățile mele s-au schimbat și în present mă ocup de organizarea ieșirilor în lucrare a voluntarilor noștri, sunt, de asemenea, lider la unele dintre taberele de Outdoor, taberele pentru copii și sunt instructor de snowboard în sezonul iarnă. Îmi place să fiu afara, pe munte, să-I slujesc Domnului Isus și să spun oamenilor lucrurile uimitoare pe care El le-a făcut și continuă să le facă!

amelia.mcknight@pdf.ro