Informații generale

Dragi prieteni,

Pentru o bună organizare a taberelor şi conferinţelor în Centrul PdF, vrem să aducem în atenţia dumneavoastră urmatoarele aspecte:

 1. Înscrierile la tabără/ conferinţă se fac numai online, pe site-ul PDF.
 2. Înscrierea la tabără/conferinţă devine valabilă numai după achitarea avansului în contul Asociaţiei. La depunerea banilor, vă rugăm să completaţi la rubrica observaţii/explicaţii numele participantului şi tabăra pentru care se face plata.
 3. În caz de neparticipare, avansul nu se restituie.
 4. Diferenţa de plată se va achita în tabără, în momentul recepţiei.
 5. În preţul unei tabere/ conferinţe este inclusă cazarea, masa, programul si transportul la/de la gara Râşnov in intervalul orar pentru receptie. Vă rugăm să ne contactaţi în prealabil în cazul în care aveţi nevoie de transport de la gara Râşnov la Centrul PdF.
 6. Bucătăria oferă doar meniu normal și vegetarian. În caz de alergii alimentare, vă rugăm să ne contactaţi.
 7. Participanţilor le revine responsabilitatea de a citi şi respecta „Regulament tabere copii”.
 8. Minorii trebuie să prezinte în tabără adeverinţa medicală, din care reiese că participantul este sănătos şi apt de a participa la tabără.
 9. “Declaraţia pe proprie răspundere” pentru tabăra respectivă trebuie completată şi adusă în tabără. Pentru participarea unui minor la tabără/ conferinţă, este necesară completarea şi semnarea acesteia de către părinte/tutore legal.
 10. Prin înscriere, participantul se declară de acord să participe la programul taberei si asteptam ca participarea sa fie de la inceputul pana la sfarsitul taberei.
 11. Echipamentul este disponibil pentru închiriere în limita stocului disponibil – saci, izoprene, rucsaci, schiuri şi clăpari, biciclete.
 12. În cazul deteriorării bunurilor din inventarul Centrului- obiectele din camere, din clădire, corturile, instalaţiile sanitare sau electrice, echipamentele închiriate sau jocurile, se va achita contravaloarea acestora sau a reparaţiilor necesare.