Activități recreative

Activităţi

Centrul nostru oferă o gamă largă de activităţi precum: traseu de frânghii, o tiroliană de 150 de metri, un teren multifuncţional (fotbal, baschet, handbal, hochei, volei etc.), un teren
de volei pe nisip. De asemenea, de aici puteţi merge în diferite plimbări, puteţi merge pe munte, la alergat sau cu bicicleta.

Zona Centrului PdF

Centrul nostru este situat în Munţii Carpaţi, în Transilvania, care este cea mai mare regiune din România. Aproape de noi se găsesc Munţii Bucegi, Parcul Naţional Piatra Craiului, precum şi Vârful Moldoveanu (cel mai înalt munte din România – 2544 de metri); astfel puteţi experimenta frumuseţea creaţiei lui Dumnezeu, aici în România.

Atracţii turistice

Castelul Bran:

La doar 17 km de Centrul PdF, în direcţia Bran, puteţi vizita Castelul Bran. Acesta combină stilul gotic original cu o tematică interbelică. Puteţi vizita diferite încăperi: Camera de Gardă, Capela Prinţului Mircea, Dormitorul Reginei Maria, Sala Costumelor, Biblioteca Reginei Maria şi multe altele.

Erfahre mehr über das Schloss Bran →

Cetatea Râşnov:

Cetatea Râşnov a reprezentat refugiul locuitorilor din Râşnov. A fost construită în secolul al 14-lea, iar în ultimii ani a fost restaurată şi reconstruită parţial. În partea de sus a cetăţii există un museu şi câteva magazine mici de suveniruri. Din cel mai înalt punct al cetăţii se deschide o panoramă foarte frumoasă a oraşului.

Află mai multe despre Cetatea Râşnov

Erfahre mehr über die Burg Rosenau 

Castelul Peleş:

În mai puţin de o oră cu maşina, puteţi ajunge la Sinaia, la Castelul Peleş. Aici aveţi posibilitatea de a admira o colecţie vastă de picturi, sculpturi, armuri, covoare, mobilă, tapiţerie. Toate acestea se găsesc în zece din cele 170 de încăperi ale sale.

Erfahre mehr über Schloss Peles 

Biserici fortificate:

În Ţara Bârsei se găsesc câteva dintre bisericile fortificate din Transilvania (de exemplu Prejmer, Hărman). În cetăţile şi satele care au fost construite mai demult de minoritatea germană din Transilvania puteţi experimenta frânturi din trecut. Unele dintre aceste biserici fortificate sunt considerate Patrimoniu Cultural Mondial UNESCO.

Erfahre mehr über die sächsischen Kirchenburgen →

 Cheile Râşnoavei

La doar 3 km de şoseaua Predeal – Râşnov se află Cheile Râşnoavei, unde oferta e variată. Fie că sunteţi iubitori de natură, pasionaţi de drumeţii sau de sporturi extreme, aici veţi putea găsi următoarele lucruri: peisaje impresionante, trasee montane marcate, căţărare, rapelare, bungee jumping de la 150 de metri cădere liberă.

Erfahre mehr über die Cheile Rasnoavei Schlucht →

Staţiune de schi Poiana Braşov

La doar 18 km de Centrul PdF, la peste 1020 m altitudine, puteţi vizita Staţiunea Poiana Braşov.

Indiferent de sezon, aici aveţi o gamă largăde opţiuni- de la drumeţiile montane în masivul Postăvaru şi în împrejurimile unde există numeroase trasee marcate, până la pârtiile de schi de diferite grade de dificultate.

Erfahre mehr über Poiana Brasov →

Peştera „Valea Cetăţii” din Râşnov:

La aproximativ 1,5 km de oraşul Râşnov spre Poiana Braşov, puteţi vizita „Peştera Valea Cetăţii”, care are o lungime totală de circa 958 m, o sală mare de peste 20 m şi mai multe galerii secundare de diferite mărimi.

Erfahre mehr über die Höhle im Burgtal →