Ascent este o școală biblică în care sala de clasă este de fapt creația lui Dumnezeu. O experiență transformatoare care implică trupul, sufletul și duhul.

Programul Ascent este o școală biblică interanțională de aventură, cu predare în limba engleză, care se desfășoară în Munții Carpați și pe dealurile din Transilvania, o regiune a României îmbogățită cu sate și cetăți medievale.

Prezentare generală

Programul Ascent este un program care se desfășoară în limba engleză și este conceput să îi ducă pe studenți într-o relație mai adâncă cu Domnul Isus Cristos, în timp ce îi provoacă și îi echipează pentru a crește nu doar ca indivizi, ci și ca membri ai unei echipe. Dorința noastră e ca participanții să termine programul având noi abilități și cunoștințe, care să le fie de folos în umblarea cu Cristos odată ce se întorc acasă. Programul este potrivit atât pentru studenții care vin pentru prima dată, cât și pentru cei care au participat deja la Școala noastră Biblică de Misiune, care are loc primăvara sau la oricare program din centrele Torchbearers. Școala noastră are la bază patru principii:

Provocare

„Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări, ca unii care știţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare. Dar răbdarea trebuie să-și facă desăvârșit lucrarea, pentru ca să fiţi desăvârșiţi, întregi și să nu duceţi lipsă de nimic. Iacov 1:2-4

Este important pentru participanții noștri să fie scoși din zona de confort pentru că noi credem că așa încep cu adevărat să învețe. Programul nostru este conceput să provoace participanții în moduri la care probabil nu se așteaptă pentru ca în felul acesta să fie stârniți să crească în domeniile din viața lor unde au mai mare nevoie de dezvoltare.

Comunitate

„Nu faceţi nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci, în smerenie, fiecare să privească pe altul mai presus de el însuși. Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora. Filipeni 2:3-4

Nu se poate să trăim singuri. Avem nevoie să facem parte dintr-o comunitate. Programul nostru oferă multe ocazii pentru a învăța ce înseamnă „munca în echipă”. Școala biblică include învățături despre leadership și le dă studenților multe ocazii să aplice aceste principii.

Reflecție

„De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele și le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care și-a zidit casa pe stâncă. Matei 7:24

Nu este suficient doar să experimentezi și să mergi mai departe, ci este important să te și gândești la ceea ce ai experimentat pentru a putea învăța din asta. În cadrul programului nostru participanții vor avea mult timp să mediteze asupra lucrurilor pe care le experimentează, atât în grup, cât și în mod individual.

Creștere spirituală

Vrem să Îl includem pe Isus în tot ceea ce facem. Vom petrece mult timp în rugăciune, studiind Cuvântul Lui sau pur și simplu închinându-ne de fiecare dată când avem ocazia! Îi încurajăm pe participanți să se gândească la Isus nu doar în momentele frumoase, ci în special în momentele provocatoare.

„Opriţi-vă și să știţi că Eu sunt Dumnezeu:
Eu stăpânesc peste neamuri,
Eu stăpânesc pe pământ.” Psalmul 46:10

ACTIVITĂȚI

De obicei din program fac parte următoarele activități:

  • Drumeții și camping
  • Cățărare și rapel
  • Instructaj pentru supraviețuire
  • Explorare de peșteri
  • Călărie
  • Excursii cu bicicleta pe munte

În funcție de natura programului activitățile se pot schimba.

Înscrieri

Pentru a te înscrie la programul nostru te rugăm să accesezi linkul de mai jos. Dacă întâmpini probleme în accesarea formularului te rugăm să ne contactezi la: registrar@pdf.ro

Pentru înscriere trebuie să plătești o taxă de 30 EURO, după care vom analiza cererea ta.

Perioade & Taxe

PERIOADA TAXĂ
2021 15 August – 18 Septembrie 1600 Euro

ACTIVITĂȚI RECREATIVE & FACILITĂȚI

Centrul nostru este amplasat în Transilvania, una dintre regiunile României, la poalele Munților Carpați. Este un loc potrivit de unde să pornești în plimbări, drumeții și trasee cu bicicleta. În campus oferim o gamă largă de activități: traseu de frânghii, 150 m de tiroliană, lac, teren de sport multifuncțional (fotbal, basket, handball, hockey, volei etc.) și un teren de volei pe nisip. În apropierea centrului studenții pot vizita castele medievale și alte puncte turistice culturale și istorice.

Ai vreo întrebare?