CAMP 2019

Conferinţa Anuală de Mulţumire şi Planificare 

Conferinţa anuală CAMP este inima lucrării „Purtătorii de Făclie”, şi de aceea are o semnificaţie deosebită pentru noi. Ceea ce facem nu ar fi posibil fără sprijinul prietenilor PdF. La CAMP invităm membrii, prietenii şi colaboratorii asociaţiei pentru un timp de mulţumire, de planificare şi de împrospătare spirituală.

Mulţumire adusă în primul rând lui Dumnezeu pentru tot ceea ce El a făcut pe parcursul unui an în noi şi prin noi. Mulţumire pentru membrii care au continuat să investească timp, energie, dragoste, resurse în lucrarea PdF. Mulţumire pentru colaboratorii noştri care ne-au ajutat în evenimente, tabere, construcţii şi în multe alte feluri.

Însă CAMP nu e doar un timp în care privim înapoi şi venim cu mulţumire. Este şi un timp în care privim înainte. Înainte spre anul care ne stă în faţă. Aducem în rugăciune spre Domnul toate proiectele pe care le-am planificat şi cerem binecuvântarea Sa peste ele. Ne informăm prietenii şi partenerii despre intenţiile pe care le avem pentru viitor, oferind tuturor celor prezenţi calendarul de activităţi şi rugăciune pentru anul următor.

Totodată, Adunarea Generală stabileşte obiectivele ce urmează să fie atinse în perioada următoare.

De asemenea, CAMP este şi un timp de reîncărcare spirituală. Un timp în care ne expunem Cuvântului lui Dumnezeu, prin diferite mesaje şi studii şi îl lăsăm să ne transforme inimile şi vieţile pentru a semăna tot mai mult cu El. În acest an, pastorul Sami Oprișanu ne va învăța și ne va provoca printr-o serie de mesaje intitulate “Trăind în Împărăția lui Dumnezeu”.

Pe toţi cei care vă consideraţi prieteni ai PdF, vă aşteptăm cu drag la CAMP.

Vă rugăm să participați la întrega conferință!

CAMP 2019
Tema Trăind în Împărăţia lui Dumnezeu
Perioadă 18 octombrie 2019 – 20 octombrie 2019

Recepție: 18 octombrie 2019, orele 16:00 – 18:00
Plecare: 20 octombrie 2019, orele 14:00 – 15:00
Cost
120 RON pentru orice lider voluntar care se înscrie și plătește avansul până pe 13 octombrie 2019
200 RON pentru cei care se înscriu și plătesc avansul până pe 17 octombrie 2019
Avans

100 RON

Data limită înscriere 17 octombrie 2019