Termeni și Condiții

Dragi prieteni,

Pentru o bună organizare a taberelor şi conferinţelor în Centrul PdF, vrem să aducem în atenţia dumneavoastră urmatoarele aspecte:

 1. Înscrierile la tabără/ conferinţă se fac numai online, pe site-ul PDF.
 2. Înscrierea la tabără/conferinţă devine valabilă numai după achitarea avansului în contul Asociaţiei. La depunerea banilor, vă rugăm să completaţi la rubrica observaţii/explicaţii numele participantului şi tabăra pentru care se face plata.
 3. În caz de neparticipare, avansul nu se restituie.
 4. Diferenţa de plată se va achita în tabără, în momentul recepţiei.
 5. În preţul unei tabere/ conferinţe este inclusă cazarea, masa, programul si transportul la/de la gara Râşnov in intervalul orar pentru receptie. Vă rugăm să ne contactaţi în prealabil în cazul în care aveţi nevoie de transport de la gara Râşnov la Centrul PdF.
 6. Bucătăria oferă doar meniu normal și vegetarian. În caz de alergii alimentare, vă rugăm să ne contactaţi.
 7. Participanţilor le revine responsabilitatea de a citi şi respecta „Regulament tabere minori”.
 8. Minorii trebuie să prezinte în tabără adeverinţa medicală, din care reiese că participantul este sănătos şi apt de a participa la tabără.
 9. “Declaraţia pe proprie răspundere” pentru tabăra respectivă trebuie completată şi adusă în tabără. Pentru participarea unui minor la tabără/ conferinţă, este necesară completarea şi semnarea acesteia de către părinte/tutore legal.
 10. Prin înscriere, participantul se declară de acord să participe la programul taberei si asteptam ca participarea sa fie de la inceputul pana la sfarsitul taberei.
 11. Echipamentul este disponibil pentru închiriere în limita stocului disponibil – saci, izoprene, rucsaci, schiuri şi clăpari, biciclete.
 12. La taberele de corturi (Micii Exploratori, Tineri Exploratori, X-ploratori) oferim o reducere: în cazul în care participă doi sau mai mulţi fraţi dintr-o familie la aceeaşi tabără, primul plăteşte integral, iar ceilalţi au o reducere de 50% din costul taberei.
 13. În cazul deteriorării bunurilor din inventarul Centrului- obiectele din camere, din clădire, corturile, instalaţiile sanitare sau electrice, echipamentele închiriate sau jocurile, se va achita contravaloarea acestora sau a reparaţiilor necesare.

Asociaţia Purtătorii de Făclie cu sediu în Râșnov, Jud. Brașov pe Str. Valea Glăjeriei Km. 6., se angajează să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal.

 • Doar cu consimţământul dumneavoastră, colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal atunci când:
  • completați formularul de înscriere la unul din evenimentele/una din taberele PdF.
  • luați legătura cu PdF prin email, telefon sau orice altă modalitate (Facebook și WhatsApp)
  •  în timpul evenimentelor/taberelor PdF.
 • Datele pe care PdF le colectează pot include: adresă de email, nume, adresă, numărul de telefon, data nașterii, sexul, Codul Numeric Personal. Poze și filmări din timpul evenimentului/taberei.
 • Datele transmise prin intermediul formularelor de contact de pe site-ul PdF sunt prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată. Măsurile de protecție pe care le folosim sunt criptarea datelor și accesul autorizat controlat la informații.
 • Folosim Google Analytics pentru analizarea traficului pentru site-ul PdF.ro și astfel este posibil ca IP-ul dvs., parametrii browserului cât și ora și data de acces să fie procesate de Google pentru obținerea de date statistice referitoare la activitatea de pe acest site.
 • Informarea participanților sau persoanei responsabile pentru un participant sau mai mulți cu privire la înscrierea și achitarea taxei de participare la un eveniment/o tabără.
 • Trimiterea de Newsletter (scrisoare informativă periodică), prin folosirea poștei și/sau poștei electronice (e-mail, SMS).
 • Trimiterea de poze realizate la eveniment/în tabără participanților.
 • Prezentarea și promovarea evenimentelor/taberelor care urmează prin pozele colectate.
 • Prelucrăm datele cu caracter personal la:
  • încheierea sau executarea unui contract
  • emiterea facturii
  • organizarea structurii taberei

Pe baza unei cereri la adresa de email: tihamer.szasz@pdf.ro puteți cere rectificare sau chiar ștergerea datelor cu caracter personal colectate de PdF.